Siolit A/S

Fuglebakken 43

5610 Assens

Telefon: 64 71 11 15 mob:2019 2316

siolit@siolit.com

 

Beskyttelse mod strålingen fra mobiltelefoner og andre elektroniske apparater med E-Blocker.

 

Beskyt dig mod den direkte påvirkning af udstrålingen fra din mobiltelefon, Ipad, rouder og andre elektroniske apparater du bærer direkte på dig, eller opholder dig i nærheden af.

 

Af E-Blocker kan der sys opbevaringslommer til opbevaring af dit elektroniske udstyr, Indvendig foer i lommer, skjorter eller andre beklædningsgenstande, som for eksempel beskyttelsesdragter. E-Blocker beklædning anvendes til beskyttelse af montører der arbejder i radio / TV master, med radaranlæg og lignende installationer hvor der er fare for strålingsskader. 

 

Sårbart elektronisk styret udstyr kan beskyttes mod indstråling af uønskede elektromagnetiske bølger, på samme måde kan apparater der udsender mikrobølger indkapsles så deres påvirkning af omgivelserne mindskes.

 

Eksperimenter med virkningerne af disse mikrobølger på levende væv og celler har vist en stærk skadelig effekt, der i bedste fald vil føre til misdannelser og henfald af de påvirkede væv og celler. Langtidspåvirkningerne har man ikke et overblik over, men at der sker en skadelig indstråling lægger læger og forskere ikke skjul på.

På Odense Universitetshospital har det i mange år undret lægerne på hjerteafdelingen, at folk turde gå med deres mobiltelefon i skjortelommen lige over hjertet. Ingen tager åbenbart truslerne alvorligt, selvom det er påvist, at en tændt mobil telefon på natbordet påvirker søvnen og blandt andet kan give vandladningsbehov i nattens løb, hvordan påvirkes så ikke hjertet ved en så tæt kontakt dagen igennem?

 

Tyske forskere har undersøgt brugen af mobiltelefon i forhold til koncentration, reaktionshastighed og situationsfornemmelse. På alle tre punkter var der en dramatisk forringelse, som i kritiske situationer ville medføre en uhensigtsmæssig reaktion der i trafikken kunne få fatale følger. I næsten alle alvorlige trafikuheld på de tyske motorveje var brugen af mobiltelefon den medvirkende årsag til ulykkerne. Undersøgelsen vist at den menneskelige hjerne under normale forhold kan registrere, og tage stilling til over tusinde forskellige indtryk af gangen. Under brugen af mobiltelefon faldt det til omkring 27 indtryk der kunne behandles. Deres konklusion var, at man burde forbyde mobiltelefonsamtaler under kørsel.

Prøv selv fingerprøven…

 

Beskyttelse af rum mod indtrængende eller/og udstråling af elektromagnetiske bølger. Konferencerum, fødeafdelinger med kuvøser, radiostyret maskinudstyr, mikrobølgeovne i industriel produktion og så videre. E-Blocker kan indlejres i bygningsdele og konstruktioner.

Kontakt Siolit A/S for en løsning. 

 

Eloverfølsomme personer kan effektivt beskytte sig mod uønsket stråling med E-Blocker.

Siolit A/S er vidende om at disse mennesker ikke selv kan kontakte os gennem telefon eller via email, idet de ikke kan anvende apparater der har noget med elektricitet at gøre. Send et brev til Siolit A/S, Fuglebakken 43, 5610 Assens, så kan vi sikkert finde en løsning der kan hjælpe til at gøre hverdagen lettere. Eller henvend dig via en du kender.

Vi ved at eloverfølsomhed ikke erkendes, og at personer der lider af denne meget belastende lidelse ofte latterliggøres, på grund af uvidenhed om hvor alvorlig det kan være.

 

Med venlig hilsen, eller endnu bedre: ”Med hjertelig hilsen.”

Siolit A/S

Christian Jensen

Fuglebakken 43

5610 Assens

Telefon 64 71 11 15 eller 2019 2316

E mail: siolit@siolit.com

 

Testresultater ifølge IEEE – Std 299-1997.

Rapport d. 02.08.2008 af Prof. Dipl. – Ing. P. Pauli, Bundeswehr University, Munich, Germany.

 

 

Fakta om E-Blocker: 

 

 E-Blocker har et meget højt indhold af sølv der i en patenteret produktion indvæves i stoffet, af dette specielle tekstil kan der sys beklædninger, der beskytter i et frekvensområde op til 10 GHz.

 

Beskyttelseseffekten kan sammenlignes med en to meter tyk betonvæg. Den konstante dæmpning ligger over 40dB.

 

Stoffets karakteristika:    

Åndbart.      

Behagelig at have på og føles som almindelig stof.

Silkeagtig eller som skind.

Anti – statisk.

Bøjeligt og foldbart.

Kan vaskes på skåneprogram max. 30 grader.

 

 

                                                                   

Tilbage til forsiden