Reparation og vandtætning af murværk, beton og andre bygningsdele efter skybrud og opstuvning af vand.

Løsningen på det problem finder du lige her! 

 

Siolit A/S

Fuglebakken 43

5610 Assens

2019 2316 e-mail siolit@siolit.com

 

 

Stormfloden i 1872 ses tydeligt på Toldboden i Assens

Billedet viser Toldboden i Assens, hvor et skilt viser hvor højt vandstanden var d. 13.november 1872. Bygningen har den dag i dag skader efter denne stormflod. Salt kommer fortsat ud og gør alt malerarbejde formålsløst. Bygningen er fredet så man må ikke påføre hvad som helst.

 

Spørgsmål: Hvordan modstår dit hus bygningsskader efter skybrud og oversvømmelser. Vil du for altid have problemer med fugt, svampe og afskalning af vægge. Hvad siger dit forsikringsselskab, og kan du fortsætte med samme forsikring? Siolit A/S her noget af løsningen på problemet, noget du selv kan gøre for at forbedre din bolig eller ejendom

 

 

Med de helt nyudviklede Silikatprodukter er det muligt at gøre vægge og gulve lavet af beton og andre byggematerialer fuldstændig vandtætte. Vel at mærke så det stadig kan ånde, hvilket er yderst vigtigt. Tænk blot på, hvor meget plastikmaling har ødelagt af træværk, fordi det ikke kunne ånde.

 

Siolit A/S råder over en hel serie af produkter der kan anvendes til sikring af bygninger mod vandindtrængning, og de skader der opstår i den forbindelse. Silikatprodukterne kan selvfølgelig også bruges i nye bygninger der skal sikres mod vandskader, eller bare være bedre.

 

Sinnotech produkterne binder sig ubrydeligt til byggematerialerne og kan ikke fjernes igen. Det betyder at levetiden for disse nye højteknologiske produkter er den samme som for bygningen i øvrigt.

 

 

 

Almindelig beton med den åbne struktur, og den Sinnodur behandlede.

 

På vores blok er der anvisninger på, hvordan man selv kan vurdere hvad der kan gøres. Vi har lavet en enkel tjekliste, som man kan udfylde og på den måde skabe sig et overblik over situationen. Vi altid til rådighed med råd og vejledning.

På blokken findes også link til de produktinformationer vi har og hvad de enkelte kan anvendes til.

For eksempel vil et lag på 3 mm Waterprooving gøre en væg eller gulv vandtæt, selvom der udvendig er et vandtryk der svarer til 15 meter.

Sinnodur Concrete og Coating produkterne kan påføres med pensel eller malerrulle.

PS: Sinnodur produkterne udelukker også RADON i at trænge ind i huset.

  

Tre eksempler på hvor Sinnotech produkter er anvendt.

 

 

Med de produkter vi har til rådighed, den viden vi har gennem vort netværk og jo ikke mindst vores egen snusfornuft kan vi gøre din bygning så tæt, at den vil kunne flyde på vandet, hvis der ikke var et godt fundament der holdt den på plads.

En oversvømmet kælder kan blive en saga, hvis man vil det. Midlerne til det findes, de rigtige produkter skal bruges, vi har nogle af dem. Resten kan skaffes fra vore forbindelser ude i verden.

 

Problemer dem har vi ikke i Siolit, vi har udfordringer der giver nye muligheder.

Link til Siolits forside
Link til Siolit bloggen
Link til Sinnotec produkterne

 

Christian Jensen: e-mail: siolit@siolit.com telefon: 2019 2316 eller 6471 1115