Personskadelig elektromagnetisk stråling

Nanoteknologisk silkelignende stof forhindre al elektromagnetisk stråling i at ramme kroppen og derved fremkalde sygdom.


Dette silkelignende tekstil bliver i dag anvendt af radio- og radarmontører verden over for at forhindre de elektromagnetiske stråler i at skade kroppens livsvigtige funktioner ved den forbrænding som disse stråler forårsager.

Stoffet kan i høj grad give livskvaliteten tilbage til mennesker med eloverfølsomhed, hvoraf der alene i Danmark er hen ved 17.000 personer der er ramt af denne uforklarlige lidelse.

Forskere ved Glostrup Hospital undersøger årsagerne som indtil nu er ukendte. I Sverige har lidelsen en langt større udbredelse på grund af den udbredte brug af el til opvarmning, det samme gør sig gældende i Finland.

Siolit A/S vil i samarbejde med de berørte foreninger der varetager disse menneskers interesser forsøge at finde løsninger der kan gøre hverdagen mere tålelig og måske ligefrem behagelig. Kendskabet i befolkningen til denne lidelse er meget begrænset, hvilket måske gør, at en hel del ikke er klar over, at nogle af deres symptomer på ubehag kan skyldes begyndende eloverfølsomhed.

Stoffet fås for nuværende i to farver, sort med sølvagtigt skær (som billedet øverst) og i cremefarve. Prisen vil ca. være 615 kr. incl. moms + fragt pr. m². Ved større bestilling, indhent venligst tilbud hos Siolit A/S.
 

Siolit A/S,  Fuglebakken 43, 5610 Assens, Tlf. 6471 1115, mobil 2019 2316, mail: siolit@siolit.com

Yderligere data

Tilbage til forside